Esküvőszervezés

Hogyan szervezzük meg az esküvőtöket?

1. Személyes találkozó, vágyaitok, álmaitok meghallgatása a Nagy nappal kapcsolatban

Amikor a párok megkeresnek, szeretem ha személyesen tudunk találkozni. Ilyenkor elmondjátok mit szeretnétek, miről álmodtok, hogyan képzelitek el a Nagy Napot. Ha nincs semmi elképzelésetek, az sem gond, nagyon sokat fogok kérdezni, így a beszélgetésünk végére pontosan tudni fogom, hogy mit szeretnétek!


2. Megbízás, a számotokra megfelelő esküvőszervezői csomag kiválasztása

Fontos, hogy szimpatikusak legyünk egymás számára, úgy érezzétek, hogy rám tudnátok bíznátok életetek egyik legfontosabb eseményét. 

Ha az első találkozón megvolt a kölcsönös szimpátia és úgy döntötök, hogy engem bíztok meg az esküvőtök megszervezésével, akkor 4 féle csomag közül választhattok a csak alkalmankénti tanácsadástól kezdve a teljes esküvőszervezésig.


3. Helyszín keresése, a legmegfelelőbb szolgáltatók megtalálása

Ezek után Nektek nem kell az internet előtt ülnötök hetekig és az ajánlatokat bújni, a szolgáltatókat, helyszíneket keresni. Nem kell gondolkoznotok, milyen lépés követi az előzőt. Mi megtaláljuk mindenből a lehető legtökéletesebbet,  és igyekszünk mindent a legköltséghatékonyabbá tenni számotokra.


4. Költségkeretetek legoptimálisabb felhasználása, költségvetés tervezése, költségek figyelése, alkudozás a szolgáltatókkal

 Nyugodt szívvel mondhatom a költséghatékony szó a szolgáltatók minőségén nem változtat. Több éves szervezési múlttal a Boldogságod pontosan tudja mi az amire Nektek szükségetek lesz az esküvőtök napján, így nem fogtok minden olyat megvásárolni, amit nem tudtok majd felhasználni. Sokan, akik nem fogadnak szervezői segítséget ismerősöktől és az internetről próbálnak inspirációkat gyűjteni, pedig, mint tudjuk két embernek sem egyforma az igénye, az ízlése. Ami pl. a munkatársad esküvőjén szuper volt, közel sem biztos, hogy Nektek is beleillik életetek egyik legszebb napjának forgatókönyvébe. 

Pontosan tudjuk, hogy mi ami túlárazott, vagy mi az ami nagyon jó ár az adott szolgáltatásért. Én mindig próbálok Nektek kedvezményt kérni a szolgáltatóknál, többnyire sikerrel, így érezhető összeget megspórolok nektek.

A szolgáltatóktól teljesen független vagyok, nem portfólióból dolgozom, hanem a ti igényeiteknek megfelelően válogatom őket!


5. A Nagy Nap forgatókönyvének összerakása, átadása a ceremóniamesternek, vőfélynek

Az esküvőtöket  lépésről-lépésre előre megtervezzük, hogy a Nagy napon már semmivel ne kelljen foglalkozni, ne érhessen titeket meglepetés. Ha szeretnétek a Nagy Napon is ott állok mellettetek, ha nem, akkor átadom a teljes forgatókönyvet a ceremóniamesternek, vőfélynek.


Válasszatok engem esküvőszervezőtöknek és ígérem együtt az egész násznépet lenyűgözzük!

Nézd meg esküvőszervezői csomagajánlataimat!


Ref4
Dolgozom2
Dolgozom37 Jan
Dolgozom4
Dolgozom33 Nov
Dolgozom35
Dolgozom28
Dolgozom19
Ref3
Dolgozom21
Dolgozom6
Ref2
Ref5
Dolgozom32 Nov
Dolgozom31 Nov
Dolgozom26
Dolgozom8
Dolgozom36 Jan
Kepek050614
Dolgozom12
Dolgozom25
Dolgozom29 Nov
Dolgozom34
Dolgozom13
Dolgozom1
Dolgozom27
Kepek080614
Dolgozom30 Nov
Ref1
Dolgozom23
Dolgozom24
Dolgozom20
Dolgozom3
Dolgozom38 Jan
Dolgozom39 Jan
Kepek010614
Kepek020614
Kepek030614
Kepek040614
Kepek060614
Kepek070614