Boldogságodról

Köszöntelek a Boldogságod oldalán!

 

Rózsa Diána vagyok, esküvő - és rendezvényszervező, a Boldogságod alapítója.

A legjobb helyen jársz, ha a Nagy napotok tervezéséhez és szervezéséhez keresel olyan segítséget, aki leveszi a vállatokról a terhet, mindamellett odafigyel a költségekre álomesküvőtök valóra váltása közben.

Nincs annál rosszabb, mint amikor hosszú hónapokon át tartó izgalommal teli szervezkedés után eljön az a csodálatos nap, amit már régóta vártál és Te egy percet sem tudsz élvezni az egészből. Ugye te sem így szeretnéd? A jegyesség időszaka és esküvőtök napja megismételhetetlen számotokra, éljétek meg minden egyes percét! Esküvőszervezőként szeretném megkönnyíteni nektek ezt az időszakot. Számomra kiemelten fontos, hogy felhőtlenül éljétek meg a szervezés pillanatait, és családtagjaitoknak is megadhassátok ezt a lehetőséget.

2011-ben szereztem meg rendezvényszervezői képesítésem, azóta több esküvői képzésen vettem részt. Számos céges, baráti rendezvény megszervezése után éreztem azt, hogy megérkeztem oda, amit mindig is kerestem, az esküvők szervezéséhez. Nagy napjuk megvalósítása után, több Pár újra felkeresett, hogy babaváró bulijukat is rám bíznák. A legnagyobb dicsőség és öröm.

Hozzátartozóként és barátként rengeteg esküvőn vettem részt korábban, majd egyre többször azon kaptam magam, hogy tanácsadója vagyok a különleges alkalomnak. Tanácsadóból egyszercsak esküvőszervező lettem. Egy külön világba csöppentem. Ez a világ nagyon sokrétű. Egyedi ruhára vágysz? Külünleges köszönő ajándékot terveztek? Szeretnétek, hogy a hobbi amit a barátaitokkal közösen szerettek, jelen legyen az esküvőtökön is? Megannyi indok, ami egy tapasztalt szervező segítségéért kiállt. Szeretek mindent megtenni azért az álomképért amit a Párok elképzeltek, a násznépnek pedig a Ti napotok ne csak egy sablonos esküvő emléke legyen.

Sok-sok menyasszonynak és vőlegénynek köszönhetően akik bizalmat szavaztak már Nekem, hamar segítségre lett szükségem az esküvők szervezéséhez és megvalósításához. Először Noémi, majd Anita csatlakozott hozzánk.

 

© Rózsa Diána Esküvőszervező. Minden jog fenntartva.