Boldogságodról

Köszöntelek a Boldogságod oldalán!

 

Rózsa Diána vagyok, esküvő - és rendezvényszervező, a Boldogságod alapítója.

Ha a Nagy napotok tervezéséhez és szervezéséhez keresel olyan segítséget, aki leveszi a vállatokról a terhet, mindamellett odafigyel a költségekre álomesküvőtök valóra váltása közben, akkor a legjobb helyen jársz.

Nincs annál rosszabb, mint amikor hosszú hónapokon át tartó izgalommal teli szervezkedés után eljön az a csodálatos nap, amit már régóta vártál és Te egy percet sem tudsz élvezni az egészből. Ugye te sem így szeretnéd? A jegyesség időszaka és esküvőtök napja megismételhetetlen számotokra, éljétek meg minden egyes percét! Esküvőszervezőként megkönnyítem, rövid időkeret esetén felgyorsítom nektek ezt az időszakot. Számomra kiemelten fontos, hogy felhőtlenül éljétek meg a szervezés pillanatait, és családtagjaitoknak is megadhassátok ezt a lehetőséget. Szeretek mindent megtenni azért az álomképért amit a Párok elképzeltek, a násznépnek pedig azt az élményt, hogy a Ti napotok ne csak egy sablonos esküvő emléke legyen.

2011-ben szereztem meg rendezvényszervezői képesítésem, azóta több esküvői képzésen vettem részt. Számos céges, baráti rendezvény megszervezése után éreztem azt, hogy megérkeztem oda, amit mindig is kerestem, az esküvők szervezéséhez. Nem szeretnélek Titeket önéletrajzommal untatni, hiszen a munkásságomra vagytok biztosan kíváncsiak. Valós referenciaképeim és a korábbi párjaim visszajelzéseit szintén megtaláljátok itt a weboldalon

A mottóm: “Minden nyugodt menyasszony mögött egy esküvőszervező áll.”

 

 

Rólunk mondták

 

“Nagyon szépen köszönünk mindent, amit az elmúlt hónapokban tettél értünk, segítettél, jó tanácsokkal láttál el és egy feledhetetlen napot tettél lehetővé számukra. Ezer köszönet!“ - Szandi és Kris

“A jövőre nézve sok- sok megközelítőleg olyan csodálatos esküvőt mint a miénk volt - mert azt túlszárnyallni szinte lehetetlen, annyira tökéletes lett, neked is köszönhetően! :) Legjobbakat kívánjuk!“ - Kitti és Zsolt

Diát esküvönk megszervezésével bíztuk meg, amit itt is nagyon szépen köszönünk Neki. Külön köszönet jár a kitünö szolgáltatók ajánlásáért és a nagy napon végzett koordinációs munkáért!
- Eszter & Ferenc

“Nagyon-nagyon köszönjük Neked ezt a pár hónapot, és hogy ennnyire atombiztosan álltatok mellettünk a ceremóniamesterrel, Atival.“ - Emese

“Nagyon szépen köszönjük a szervezést! Csodálatos volt minden, szinte olyan mint a mesékben. Akikkel beszéltünk, mindenki azt mondta, hogy milyen jól volt összerakva az esküvőnk és hogy milyen jól érezték magukat. Nem tudom kifejezni szavakkal mennyire hálás vagyok és mennyire örülök, hogy megismerettünk téged. Nagyon élveztük a szervezést, nélküled nem sikerült volna ilyen jól. Nagyon köszönünk mindent!”
- Bogi&Áron

Dia elmondhatatlanul sokat segített nekünk a szervezés során, olyan dolgokat mondott el, olyan tippeket adott, amiket senki más nem mondott korábban. Nagyon sokat számított a segítsége és a személyisége, kedvessége és lelkesedése csak pluszt adott hozzá. A szolgáltatók ajánlása kapcsán pedig szavakat sem találunk: mindenki, akit őt ajánlott, tökéletes munkát végzett. Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy nemhogy részese volt a nagy napunknak, de általa valósulhatott meg - méghozzá álombelire sikerült. Köszönünk mindent, és természetesen mindenkinek bátran tudjuk ajánlani a Boldogságodat!
- Anita & Attila

"Szia Dia! Köszönjük szépen a szervezést, sokkal jobb lett, mint amit megálmodtam. :) Nagyon jól éreztük magunkat!"
- Ági&Dani

“Mégegyszer nagyon köszönjük a sok támogatást, segítséget és türelmet a szervezés alatt. Mindenki nagyon jól érezte magát.”
- Judit&Ushan

Millió köszönet Diának, amiért sok jó ötletet adott, és felhívta a figyelmünket azokra a dolgokra, amiket biztosan elfelejtettünk volna. Kedves és készséges! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
- Kelemen Petra

Pontos, precíz forgatókönyvet kaptunk és nagyon-nagyon sok segítséget a szervezés ideje alatt. Imádtuk minden percét. Köszönjük!!!
- Anna

Köszönjük a hasznos tanácsokat amikkel elláttál minket, nagyon hálásak vagyunk érte! :)
- Dalma & Márk

Mindent köszönünk, nagyon elégedettek voltunk a szervezéssel
- Halász Diána

Kedves Dia! Nem is tudom hirtelen hol kezdjem, annyi mindent szeretnék megköszönni... Ha belegondolok, hogy mennyit segítettél és mennyire hálás vagyok a nagy napunk sikeréért, még most is elszorul a torkom. Az első perctől kezdve úgy érzem, hogy meg volt az összhang, akkor is tudtad mi jár a fejemben, amikor nem mertem kimondani. A lehető legjobb csapatot raktad nekem össze, olyan profizmussal és olyan rutinnal, hogy az esküvő napján úgy éreztem én vagyok világ legnyugodtabb menyasszonya. Szerintem a legtöbb, amit várhat az ember az esküvőszervezőjétől, hogy olyan kapcsolat alakuljon ki, mintha az embernek a legjobb barátnője szervezné az esküvőjét, aki ismeri minden gondolatát és vágyát, nekem ilyen volt Dia. Biztosan sokan mondják, azt az esküvőjükre, hogy tökéletes volt, de az emberek nagy részének a fejében biztosan ott motoszkál, hogy azért ez, meg az egy kicsit jobban alakulhatott volna. Na én, amikor azt mondom tökéletes volt, akkor 100%-ban így érzem, a legszigorúbb szemmel nézve is! A násznép visszajelzése az esküvőnkről főként abból állt, hogy soha nem voltak még ennyire jól megszervezett esküvőn, ahol minden flottul és gördülékenyen ment! Nagyon-nagyon köszönünk mindent még egyszer!
- Kitti & Dani

Mégegyszer nagyon szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget, javaslatot, ötletet az esküvőnkhöz és a sok munkát, amit beletettél. Tényleg olyan lett, mint amilyet elképzeltünk és szerettünk volna. Minden szuper volt, az összes Általad javasolt és ajánlott szolgáltató is tökéletes választásnak bizonyult. :) Nagyon jól éreztük magunkat, és köszönjük, hogy nekünk már csak át kellett élnünk a nagy napot, nem is kellett foglalkoznunk semmivel. :)
Kaptunk pár visszajelzést is és mindenki alig győzte dicsérni a szervezést."
- Réka & Tomi

Diaval mar majdnem 4 eve dolgoztunk egyutt, meg COVID elott kezdtuk a szervezest, majd 3 evvel kesobb az ujra-szervezest. Rendkivul elveztuk a folyamatot Vele. Mindig tobb alternativat kaptunk a szolgaltatokat tektinve es turelmesen meghallgatta aggalyainkat, soha nem siettetett a dontes meghozatalaval. Ha kellett uj szolgaltatokat is felkeresett. Nagy bizalommal tudtuk vele kulfoldrol megszervezni az eskuvot, sok hasznos es praktikus tanaccsal latott el minket egy multikulturalis eskuvo leven es az izlese is kifinomult. Rengeteg stresszt vett ki a folyamatbol, az, hogy egy ilyen profi es alapos szervezovel tudtuk megvalositani a nagy napunkat, az eskuvonk napjan semmi mas dolgunk nem volt, mint elvezni a napot! Koszonjuk ezt Neked, Dia. Csak egy dolgot sajnalok, hogy vege a kozos munkanak!
- Eszter & Luciano

Külföldről akartunk magyarországi esküvőt szervezni, így találtunk a Boldogságodra. Dia nagyon segítőkész volt végig és mindenre is gondolt. Rengeteget segített a szervezéssel, olyan szolgáltatókat és helyszíneket tudott ajánlani akikre magunktól sose találunk rá. Mindenképpen ajánljuk Diát és a Boldogságod-at, életünk legszebb napja nem jöhetett volna össze nélküle.
- Sarah & Balázs

Köszönöm, hogy lehetővé tetted, hogy olyan legyen a szombati nap, ahogy azt elképzeltem. 😘
- Dóri

Szeretnénk Neked is megköszönni a közreműködésed a szervezésben, sok terhet levettél a vállunkról – ami a nehezítő körülmények mellett még többet számított.
- Zita & Peti

© Rózsa Diána Esküvőszervező. Minden jog fenntartva.