Otthon, kisebb létszámú, meghitt ünneplésre vágytok?

Az otthon tartott esküvő előnyei közé tartozik, hogy a párok maguk dönthetik el, hogy hogyan szeretnék berendezni a helyszínt, és szabadon testre szabhatják az esküvői dekorációt, a menüt.

Azonban ezek az esküvők szervezése és lebonyolítása több tervezést és logisztikát igényel, mivel a házigazdának vagy a párnak magának kell gondoskodnia az étel-ital beszerzéséről, a vendégek esetleges elszállásolásáról és minden apró részletekről.

Ezek az esküvők a szűk családi körrel és barátokkal valósulnak meg, ezáltal meghitt és személyes légkört teremtenek. Miért is előnyös a kisebb násznép? - Több időtök jut minden vendégre.

Fontos megfontolni az otthoni helyszín méretét és a vendégek számát, hogy megfelelően helyezzétek el az asztalokat, konyhai részt, felszolgálást és minden olyan apró részletet kialakítani amelyre egy rendezvényszervező hívja fel a figyelmetek.

 

Mielőtt belevágnátok az otthoni esküvőbe, érdemes megnéznetek, hogy milyen a viszonyotok a szomszédokkal, mennyire zavarja őket a buli.
A szomszédok puhításán kívül, minden másban tudunk nektek segíteni. :)

Otthoni esküvős csomagunk választása esetén:

  • Keresünk B tervet esős idő esetére.
  • Biztosítunk szertarásvezetőt amennyiben szertartást is szeretétek.
  • Profi hangosítókkal, DJ - és élő hangszeres csapatokkal dolgozunk együtt.
  • Minden dekort tudunk bérbe adni, semmit sem szükséges megvásárolnotok, ha nem szeretnétek.
  • Fotósaink, videósaink minden fontos pillanatot megörökítenek, már a készülődéstől. A sminkes és fodrász pedig házhoz megy, hogy a lehető legkényelmesebben tudjatok készülődni.
  • Számos catering céggel kapcsolatban állunk, ahol a legtökéletesebb menüt tudjuk összeválogatni számotokra, szükség esetén 1-2 felszolgálót is biztosítanak a vacsora idejére.

Mi az amit a legnehezebb lenne nektek összerakni? - egy jó forgatókönyvet a megfelelő időpontokkal, hiszen  Nektek nincs rutinotok az esküvők szervezésében.

Mi segítünk Nektek a szolgáltatók és bútorok felkutatásában és foglalásában, megírjuk veletek a tökéletes forgatókönyvet. Amennyiben szeretnétek a nagy napon is veletek vagyunk a készülődéstől a vacsoráig, hogy minden zökkenőmentesen történjen. Ne feledjétek, egy rendzvény létszámtól függetlenül rengetek szervezéssel és logisztikával jár! :)

 

Csodás készülődést kívánok, Dia:)

© Rózsa Diána Esküvőszervező. Minden jog fenntartva.