Blog

04 nov.
Az otthon tartott esküvő előnyei közé tartozik, hogy a párok maguk dönthetik el, hogy hogyan szeretnék berendezni a helyszínt, és szabadon testre szabhatják az esküvői dekorációt, a menüt.
17 febr.
Ha esküvőt tervezünk, az első lépés általában a helyszín és az időpont lefoglalása. Ezután célszerű értesíteni a vendégeiteket a kitűzött időpont előtt 4-6 hónappal, hogy szeretteink és barátaink mind részesei lehessenek életünk egyik nagy napjának.
30 nov.
Rengeteg kérdés merül fel mikor a helyszínkeresésbe fogunk a párokkal, így gondoltuk írunk Nektek egy kis összefoglalót.
10 aug.
Ez lefordítva a nyelvünkre milyen a tökéletes első pillantás?
09 aug.
A szimbolikus kellékek segítségével még személyesebbé és emlékezetesebbé varázsolhatjuk az esküvői szertartásotokat.
19 nov.
Mivel lehet kifejezni a hálánkat mindazért, amit a szüleink tettek értünk?
29 ápr.
Mi a tálszervíz, tányérszervíz? Vagy ki a cinematográfus, szertartásvezető? Ezekre is megtaláljátok a válaszokat ebben az esküvői kisokosban.
12 ápr.
Biztosan Ti is sokat gondolkoztatok már azon, mivel tudnátok megköszönni a násznépnek, hogy Veletek ünnepel étetek egyik legszebb napján. Gyönyörű emlék a hűtőmágnes, de már valószínűleg Ti is több esküvőn kaptatok azt.
10 ápr.
Miért jó ha van esküvőszerveződ? Miben tud segíteni Nektek, jegyespároknak? Üdvözöllek, Rózsa Diána vagyok esküvő - és rendezvényszervező, illetve tanácsadó. Jelen esetben esküvőszervező. :
© Rózsa Diána Esküvőszervező. Minden jog fenntartva.